Rördragning

Det enda vi berättat om rördragningen för över två veckor sedan är att den orsakade skador i putsväggen, och det är ju jäkligt orättvist mot en så storslagen händelse.

Vi har det stora turen att ha en rörmokarvän som kunde tänka sig att komma ner från Borlänge över dagen för att hjälpa oss. Om själva rörarbetet skriver jag inte så mycket, eftersom jag inte har så mycket att säga om det, eftersom vi i det här fallet inte la tio gånger tiden på att göra det själva. Men det var väldigt roligt och imponerande att titta på hur Micke måttade och planerade och böjde och fick ihop alla rör som korsar varandra åt olika håll. Och kopparrören gör sig väldigt fint mot putsen! Ångrar inte alls valet av synliga rör istället för infrästa utan tycker nästan det är lite synd att de till viss del kommer döljas av innertaket.

Efter besöket tappade vi tyvärr farten, inte bara på bloggen utan även i verkligheten och har inte kommit oss för att varken sätta upp duschkabinen eller fixa diskbänk och köksblandare. Men allt är inköpt och nu har det just levererats en tvättmaskin också så vilken dag/vecka/månad som helst nu tar vi klivet in i 2000-talet!

P1720243 P1720248

Annonser

One thought on “Rördragning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s