Vardag i Funbo

Ganska länge tänkte jag att snacket om den sena våren var överdrivet. Snö i april är väl egentligen inget nytt? Men när maj närmade sig utan att ett endaste löv sprungit ut och det fortfarande var frost varje natt började det kännas lite tröstlöst. Man får bra mycket mindre gjort på dagsturer är heldagar, men det har känts som vi skulle tappa sugen direkt om vi försökt flytta ut för tidigt. Alltså har renoveringsstarten fördröjts en del.

Kvällspasset

Kvällspasset

Maj kom ju i alla fall med sol och ljumma vindar! Jag demonstrerade för sex timmars arbetsdag och cyklade sedan ut till Johan och katterna. På kvällen kom Annika och Gustav med kylväska och vår första måltid bestående av annat än korv. Andra maj började vardagslivet i Funbo, och hittills har vi alltså lyckats ta oss härifrån till jobbet två morgnar utan att folk verkat lägga märke till vårt extra rufsiga hår och smutsiga kläder. Det är lite omständligt att göra sig presentabel men det beror nog mer på att vi inte fått till rutinerna riktigt än på själva bristen på moderniteter. Idag insåg vi dock båda att det nog är lämpligt att vi tar oss via en dusch på väg till släktkalaset i Stockholm imorgon…

Snart ska vi berätta om allt vi hinner göra här på kvällarna och helgerna, men nu ville jag mest meddela att livet på landet är härligt och att ni är välkomna på aktivitetsdag nästan när som helst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s