Tänk att man skulle bli så glad över en suddig bild på en litauisk kökspanna

Inatt låg jag vaken till 3, det händer ibland och har väl många orsaker som kaffe för sent och en orolig själ. Tänkte att jag skulle använda tiden till nåt trevligt istället för att bara ligga och vrida mig, så jag läste ett gäng Gård&Torp som vi lånat på Biblioteket (denna fantastiska samhällsinstitution) och försökte skissa lite. Det blev inte alls som jag tänkt, jag kom bara fram till att det är omöjligt att få till ett bra kök på 14 kvadrat , särskilt med tre dörrar som det kommer bli om vi bygger ut enligt den nuvarande planen. Så hela dagen idag har jag känt mig lite deppig och uppgiven över att alla våra idéer är dåliga och allt kommer bli opraktiskt och fult (kanske förkylning och sömnbrist bidrog lite också..)

Efter jobbet fastnade jag vid datorn och testade ett stort möbelföretags köksplaneringsverktyg, kollade på andra bloggars stora fina kök och letade efter en fin, effektiv och inte alltför utrymmeskrävande kökspanna, fick ont i huvudet och blev ännu mer nedstämd..

Kalvis kökspanna

Kalvis kökspanna

Ända tills precis nyss! när jag hittade de här litauiska vattenmantlade kökspannorna. Det finns flera modeller, färger och så (och det är inte alls säkert att det blir en sån här när vi långt in i framtiden kommer till att bygga kök och värmesystem). Men det är gjutjärnsfronten, kokplattorna och dimensionerna jag letat efter och plötsligt lyckades jag klämma in allt på de där kvadraten.

Nu känns allt bra igen. Man är lite emotionell ibland.. God natt!

Annonser

2 thoughts on “Tänk att man skulle bli så glad över en suddig bild på en litauisk kökspanna

    • Haha ja inlägget är verkligen gammalt.. Från innan vi riktigt insett hur lång tid detta skulle ta. Faktiskt så har vi fortfarande kvar vår gamla vedspis, och när det försvinner, förhoppningsvis i sommar, kommer den förhoppningsvis ersättas av en murspis eller massugn och inte en vattenmantlad panna. Så tyvärr kan jag inte säga mer om den, sorry…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s