Första shoppingrundan

Som husägare alltså. Jag har svaga minnen av att det en gång i tiden var lite roligt och till och med spännande att besöka möbelvaruhus och liknande. Att det kändes vuxet kanske? De senaste tio åren har jag dock byggt upp en enorm motvilja mot stora samlingar av köpcentrum och långa inköpslistor där man aldrig lyckas pricka av allt, och jag hade därför laddat hela dagen för att klara av kvällens tur.. Samt skrivit mycket noggrann lista och inpräntat i Johan att det inte skulle bli fråga om något som helst spontanshoppande eller lugnt strosande bland hyllorna.

Anna med hjälm

Jag köpte: Arbetshandskar, trätumstock, bräckjärn, trädgårdssåg, stålborstar för borrmaskin, sladdvinda för utomhusbruk, kvast, skyddshjälm. Lyckades inte köpa dass-grejer, men jag har undersökt utbudet.

Johan köpte: två korv med bröd, en ”french” och en svensk.

Johan med korv

 

 

 

 

 

 

Vi blev inte osams och jag kände inte att jag dog en smula. Kanske är det lite spännande så här i början att köpa grejer till sitt hus. Ofattbart vuxet!

Annonser

7 thoughts on “Första shoppingrundan

  1. Härligt! Ja, handla kan verkligen vara pest. Men skönt när man är hemma igen. Konstigt att man typ känner sig duktig efter att man lyckats konsumera..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s