Dassdiskussioner

Plats för två

Mina föräldrar tycker inte alls att jag behöver ha någon dassinsats, utan att det funkar alldeles utmärkt att bara skotta ut skiten nån gång om året.. fast de har ingen bra förklaring till varför de inte själva valt det systemet?

Annonser

3 thoughts on “Dassdiskussioner

  1. Jag håller med föräldrarna. Så länge man ser till att konsekvent slå sina drillar i eventuella buskar och endast använda dasset när det liksom på riktigt kniper och använda aska eller torvströ istället för 12 liter färskvatten, håller det sig oväntat trevligt (i jämförelse med vad jag tänker mig är en sån där plasttunna med lock). Själva skottandet kan man ju undvika en varm solig dag, men i övrigt tänker jag mig att man känner sig jäkligt rekorderlig. Herre över sin egen skit, sas.

    • Jo men det är kanske främst andras skit man som nutidsmänniska gärna slipper skotta, och som nutidsgäst kanske man inte alltid uppskattar att behöva kissa utomhus, och kanske inte grannarna heller uppskattar ett sådant system 🙂

      Men som du nu läst dig till, så ska det inte bli nån allt-i-ett-tunna utan separering! Och du kan vara lugn, inte heller framtidens inomhustoalett kommer förbruka några 12 liter per spolning!

  2. Separera! Det kan vara svårt att bara kissa!! Och det blir så jobbigt om man sitter i en buske och har tänkt sig att bara kissa och så sitter man plötsligen och bajsar i er trädgård. Jag talar som gäst, inte som miljöaktivist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s